3 επιλογές για να κατασκευάσετε την δική σας ιστοσελίδα!

3 επιλογές για να κατασκευάσετε την δική σας ιστοσελίδα!

 

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι μια περίπλοκη και συχνά δύσκολη εργασία για πολλούς webmasters.

 

Αρκετές φορές κάποιος έχει μια ιδέα αλλά δεν μπορεί να την εφαρμόσει καθώς από την μια δεν μπορεί να κατασκευάσει μόνος του μια ιστοσελίδα και από την άλλη δεν διαθέτει το απαραίτητο – υψηλό – budget ώστε να προσλάβει έναν web designer γι’αυτήν την δουλειά.

 

Στην εποχή που είμαστε όμως λύσεις υπάρχουν για όλα τα προβλήματα!

 

Έτσι, αν θέλετε να κατασκευάσετε μια ιστοσελίδα και δεν έχετε τις απαραίτητες γνώσεις, τώρα υπάρχουν 3 διαθέσιμοι τρόποι!

 

Μπορείτε να κατασκευάσετε την ιστοσελίδα σας είτε μέσα από τις υπηρεσίες της webnode, είτε από το online sitebuilder της TOPHOST είτε να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα σε wordpress!

 

Πάμε να τα δούμε όμως αναλυτικά..

 

Κατασκευή ιστοσελίδας webnode

 

Η κατασκευή ιστοσελίδας στην webnode σας παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία έτσι ώστε να φτιάξετε online και μέσα σε ελάχιστα λεπτά, την δική σας προσωπική η επαγγελματική ιστοσελίδα.

 

Τα πακέτα της webnode ξεκινάνε από 0€ και αυξάνονται, ανάλογα με τις παροχές που χρειάζεστε.

 

Η webnode παρέχει υπηρεσίες online κατασκευής ιστοσελίδων εδώ και αρκετά χρόνια.

 

Δεν χρειάζεται να έχετε καμία γνώση γύρω από το web developer – ο κατασκευαστής ιστοσελίδων είναι online(κάτι που σημαίνει ότι έχετε πρόσβαση τόσο από υπολογιστή όσο και από κινητό) και μπορείτε μέσα από drag’n drop να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στην ιστοσελίδα σας.

 

Υπάρχουν διαθέσιμα χιλιάδες templates για να επιλέξετε έτσι ώστε να προσαρμόσετε την ιστοσελίδα σας σε αυτό που προτιμάτε!

 

Μπορείτε να δείτε τις υπηρεσίες και τα πακέτα της webnode και να κατασκευάσετε άμεσα την δική σας ιστοσελίδα.

 

Κατασκευή ιστοσελίδας με online sitebuilder

 

Η δεύτερη κατηγορία για να φτιάξετε την δική σας ιστοσελίδα, είναι η δημιουργία ιστοσελίδας σε online sitebuilder σε δικό σας πακέτο φιλοξενίας – web hosting.

Καλό είναι να αγοράσετε web hosting στην Ελλάδα έτσι ώστε να έχετε υψηλές ταχύτητες και όσο το δυνατόν μικρότερους χρόνους ping.

 

Αγοράζοντας το δικό σας web hosting έχετε μεγαλύτερη ευελιξία και μπορείτε να εφαρμόζετε ό,τι αλλαγές θέλετε, δίχως τους περιορισμούς που έχουν οι υπηρεσίες online κατασκευής ιστοσελίδων.

 

Ακόμα και στην webnode, αν και υπάρχει ελευθερία κινήσεων, έχετε περιορισμούς καθώς δεν έχετε πλήρη πρόσβαση στα αρχεία του πακέτου webhosting,κ.ο.κ.

 

Για να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα με online sitebuilder, θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας ένα πακέτο web hosting.

 

Αν δεν έχετε, σας προτείνουμε την εταιρεία TOP HOST όπου προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων στην Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο.

 

Τα πακέτα της TOPHOST ξεκινάνε από ελάχιστα ευρώ κάθε χρόνο και αυξάνονται ανάλογα τις απαιτήσεις που έχετε και τα χαρακτηριστικά που αναζητάτε σε ένα πακέτο webhosting.

 

Μόλις κάνετε την εγγραφή σας και έχετε πρόσβαση στο πακέτο φιλοξενίας, θα δείτε την αντίστοιχη εφαρμογή του sitebuilder.

 

Εκεί, μέσα από έναν οδηγό βήμα-βήμα μπορείτε να κατασκευάσετε την δική σας ιστοσελίδα εντελώς δωρεάν!

 

Η κατασκευή ιστοσελίδας δεν είναι δύσκολη υπόθεση ούτε αποτελεί προνόμιο λίγων. Με σωστές επιλογές μπορείτε να έχετε τη δική σας ιστοσελίδα, έτοιμη μέσα σε λίγα λεπτά.

 

Κατασκευή ιστοσελίδας σε wordpress

 

Η κατασκευή ιστοσελίδας σε wordpress μπορεί να σας ωφελήσει τόσο για την προσωπική σας ιστοσελίδα σε στυλ blog όσο και για μια επαγγελματική παρουσία.

 

Το wordpress προσφέρει άπειρες επιλογές ακόμα και σε έναν αρχάριο.

 

Η εγκατάσταση τις περισσότερες φορές γίνεται αυτόματα, μέσα από τον πίνακα ελέγχου της εταιρείας web hosting που έχετε τον λογαριασμό σας.

 

Στην TOPHOST που σας αναφέραμε και πριν, η εγκατάσταση διαρκεί μόλις 2 λεπτά και γίνεται με ένα κλικ.

 

Απλά επιλέγεται που θέλετε να γίνει η εγκατάσταση(σε πιο path) και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το σύστημα!

 

Το wordpress είναι το κατάλληλο ελεύθερο λογισμικό τόσο για δημιουργία e-shop και επαγγελματικών ιστοσελίδων όσο και για δημιουργία blog – είτε για προσωπική είτε για επαγγελματική χρήση.

 

Η δημιουργία site με wordpress δε θα σας πάρει παρά ελάχιστα λεπτά, έτσι ώστε να έχετε μια εξαιρετική παρουσία στο διαδίκτυο.

 

Οι 3 επιλογές είναι οι πλέον δημοφιλείς στο ίντερνετ και αυτές που οι επισκέπτες μας διαλέγουν τις περισσότερες φορές.

 

Εμείς σας προτείνουμε να αγοράσετε ένα δικό σας πακέτο web hosting από την εταιρεία TOPHOST, έτσι ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στην ιστοσελίδα σας και να την κατασκευάσετε μέσα από τον ενσωματομένο sitebuilder που θα βρείτε εντελώς δωρεάν!